Case Study

Anthemis

Anthemis Case Study

A stunning, high specification “Residential” feel, design and build project for this Global Financial Services client. Set on the 5,300 sq ft, 3rd floor of this landmark West End building, Anthemis opted for the combined services of Reading based Quadrant Design and build specialists, Crown Interiors. Crown developed Quadrant’s stylish design, taking full technical design responsibility and ultimately building this high-end project.

This project highlights many of the key features that the post Covid-19 workplace requires and is testament to the vision of this clients leadership.

Client
Anthemis
Size
5,300 sq. ft
Duration
8 weeks
Location
London

This forward thinking office design completed in just 8 weeks, epitomises the agile and flexible working office, empowering staff to use the space not just for focused working activities but actively supports well-being initiatives via well-designed interactive spaces such as a treatment room, lounge space, relaxed and formal meeting rooms & a town hall area for company-wide vc calls to other global offices, a vital feature given the reduced international travel now. This is balanced with two personal call booths.

Other key features and finishes included the beautiful engineered timber herringbone flooring to the entire space, bespoke kitchen with ironmongery detail, reception and lounge joinery and a complex folding wall installation that enabled the “town hall” open area. Crown were instrumental in the procurement of specialist items such as furniture, audiovisual, lighting, artwork and signage.

Let’s discuss your requirements.

Get in touch

Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Anthemis Office Case Study
Explore Our Projects

See how we’ve transformed workspaces.

See Projects

Explore Our Projects